Aplicația InfoCons reprezintă un instrument util pentru consumatori în timpul vacanței de vară, oferindu-le acestora acces direct la informații în timp real cu privire la timpii de așteptare în punctele de trecere rutieră a frontierei pentru intrarea și ieșirea din România.

Prin intermediul Aplicației InfoCons, consumatorii au acces la informații actualizate cu privire la aglomerarea și fluxul de trafic în punctele de frontieră, permițându-le astfel să-și planifice călătoria într-un mod mai eficient și să evite întârzierile neașteptate.

Cu Aplicația InfoCons, consumatorii pot economisi timp prețios și pot beneficia de o experiență de călătorie mai plăcută în perioada vacanței de vară. Astfel , fie că se întorc în România sau , deopotrivă , pleacă în altă țară , Aplicația InfoCons este un real ajutor pentru consumatori !

Citeste si : Eficiența energetică a electrocasnicelor și amprenta de carbon a acestora

Regăsită în secțiunea SOS a Aplicației, această facilitate oferă consumatorilor ajutor în timp real, furnizându-le lista completă a punctelor de trecere a frontierei din România precum și o hartă, împreună cu informații despre timpul pe care îl vor petrece la ieșirea și intrarea în țară.

De asemenea , unica aplicație , independentă și transparentă îi sprijină pe consumatori cu toate numerele de urgență la nivel local, național și internațional în cazul în care aceștia întâmpină probleme cu :
-unitățile de cazare ;
-agențiile de turism ;
-produsele pe care le consumă etc.

Mai multe informații le regăsiți AICI.