InfoCons Protecția Consumatorilor te informează în legătură cu Alertele Europene privind produsele cosmetice tip șampon și ce reprezintă riscul chimic la acestea .

ALERTELE Europene de produse neconforme pot fi regăsite direct în Aplicația Europeană de protecția consumatorilor InfoCons.

ATENȚIE : toate produsele identificate în sistemul European de alertă au un grad de risc direct pentru fiecare dintre noi , iar produsele pot fi găsite pe teritoriul Uniunii Europene , direct în magazine sau pe platforme electronice de vânzare sau site-uri de prezentare .

InfoCons vine în sprijinul consumatorilor oferindu-le posibilitatea de a accesa direct și GRATUIT secțiunea Alerte pentru produse alimentare și nealimentare din Aplicația Gratuită InfoCons la nivelul Uniunii Europene !

Ai grijă să nu achiziționezi produse contrafăcute !

Pentru a vizualiza toate produsele cosmetice tip șampon ce au făcut obiectul ALERTELOR , puteți accesa secțiunea disponibilă în Aplicația Europeană InfoCons.

Atenție ! Înainte de achiziționare , accesați secțiunea Alerte din cadrul Aplicației Europene InfoCons pentru a vă asigura ca produsele pe care doriți să le achiziționați nu fac sau nu au făcut obiectul alertelor emise de Uniunea Europeană , doar printr-o simplă căutare în bara de meniu din această secțiune – “căutare” .

Mai multe informații AICI .